Tuesday, October 30, 2018

Engels voor beginners | Leer Engels met ifactner les 1 | Engels sprekende cursus

Engels voor beginners | Leer Engels met ifactner les 1 | Engels sprekende cursus







Les 1 van Engels voor beginners | Leer Engels met ifactner leert u de meest voorkomende Engelse woorden en zinnen. Deze les bouwt je Engels vocabulaire op en spreekt Engelse vaardigheden door Engelse woorden en zinsdelen dagelijks te gebruiken.

U kunt de vertaling van Engelse woorden en zinnen in het Arabisch, Bengaals, Nederlands, Frans, Duits, Hindi, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Maleis, Chinees, Perzisch, Pools, Portugees, Punjabi, Russisch, Spaans, Swahili, Tamil bekijken , Telugu, Turks en Urdu.

Aangezien deze Engelse les Engels de vertaling van Engelse woorden en zinnen in vele talen op elke dia laat zien, zijn mensen uit het Midden-Oosten, Bangladesh, Nederland, Frankrijk, Duitsland, India, Indonesië, Italië, Japan, Korea, Maleisië, China, Iran, Polen, Portugal, Punjabi, Rusland, Spanje, Afrika, Sri Lanka, Andhra Pradesh, Telangana, Turkije en Pakistan kunnen Engels leren met deze Engels voor beginnerscursus.

In deze video-tutorial leert en verklaart Ifactner betekenis van meer dan 43 Engelse woorden en zinnen voor Engels sprekende beoefening voor Arabieren, Bengalezen, Nederlands, Frans, Duits, Indiaas, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Maleis, Chinees, Iraans, Pools , Portugese, Punjabi, Russische, Spaanse, Afrikaanse, Srilankaanse, Turkse en Pakistaanse mensen.



Deze les behandelt dagelijks gebruik van woorden, zinnen en zinnen om uw Engelse vocabulaire, uitspraak en spreekvaardigheid te verbeteren. Een eenvoudige manier om Engels te leren, is luisteren en met de docent spreken. Veel mensen kunnen het begrijpen, maar ze hebben het moeilijk om te luisteren en Engels te spreken in de echte situaties.



Deze video is bedoeld om Engels te leren voor beginners, maar ook voor studenten die zich voorbereiden op TOEFL-, IELTS-, GMAT-examens. Het verbeteren van je Engelse vocabulaire is de eerste stap op weg naar het verbeteren van je Engelse spreek- en schrijfvaardigheid. Ifactner heeft geschreven Arabisch, Bengaals, Nederlands, Frans, Duits, Hindi, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Maleis, Chinees, Perzisch, Pools, Portugees, Punjabi, Russisch, Spaans, Swahili, Tamil, Telugu, Turks en Urdu vertalen van alle woorden en zinnen om u te helpen de Engelse zinnen gemakkelijk te begrijpen en te onthouden.



Mensen van over de hele wereld die een van de eerder genoemde vertaalde talen begrijpen, kunnen veel van deze video leren, omdat het eenvoudige Engelse uitspraak gebruikt om u Engels te leren. Vergeet niet om deze Engelse zinnen te gebruiken en te oefenen voor uw gesprek met collega's, klanten, vrienden en familieleden.



Like, deel en becommentarieer deze video-tutorial les.



Bekijk Ifactner's andere leervideo's:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLtBV6zZI13pb6t-ffymp3r1EbIK-PzLxC



Bezoek Ifactner op Facebook: https://www.facebook.com/ifactner



https://www.youtube.com/channel/UCJcJA8TA9qM0pPMStF7uaEA/featured is een talen leerkanaal dat Engelse, Nederlandse, Duitse, Franse, Hindi en Urdu talen leert. Het upload ook motiverende en inspirerende video's om u te helpen uw doelen te bereiken.

No comments:

Post a Comment